Logo

PiklasKumppanisi Akaalla

Hämeen Laatuikkuna on paikallinen, ikkunamyyntiin keskittynyt pitkän linjan asiantuntijayritys. Meiltä saat ikkunat ja asennuksen edullisesti, 3-4 viikon toimitusajalla ja 6kk korottomalla ja kuluttomalla maksuajalla.

Käydään yhdessä läpi tarpeesi ja toiveesi! Ota yhteyttä, niin sovitaan ilmainen ja sitoumukseton kartoituskäynti:

040 - 753 1666

myynti@hameenlaatuikkuna.fi

Piklas ikkuna-asennukset Akaa:

Uudet Ikkunat: Kotisi Päivitys ja Energiatehokkuus Käden Ulottuvilla

Kotisi on paikka, jossa vietät suuren osan ajastasi ja luot lämpimiä muistoja perheesi ja ystäviesi kanssa. Siksi on tärkeää, että koti on sekä esteettisesti miellyttävä että toiminnallisesti tehokas. Yksi parhaista tavoista saavuttaa nämä tavoitteet on harkita uusien ikkunoiden asentamista.

Energiatehokkuus: Piklaksen ikkunat on suunniteltu energiatehokkuutta silmällä pitäen. Ne tarjoavat paremman eristyksen, mikä auttaa pitämään kodin lämpimänä talvella ja viileänä kesällä. Tämä vähentää energiakustannuksia ja säästää sinulle rahaa pitkällä aikavälillä.

Sisäilman Laatu: Uudet ikkunat parantavat sisäilman laatua. Tiiviisti sulkeutuvat ikkunat estävät vedon ja pitävät haitalliset aineet ulkona. Samalla ne takaavat paremman ilmanvaihdon, mikä tekee kodistasi terveellisemmän paikan asua.

Äänieristys: Uudet ikkunat vähentävät ulkoa tulevaa melua, mikä luo rauhallisemman asumisympäristön. Voit nauttia hiljaisuudesta ja yksityisyydestä, vaikka asuisit vilkkaalla alueella.

Kiinteistön Arvo: Uusilla ikkunoilla voi olla myönteinen vaikutus kiinteistön arvoon. Tämä on etu, jos aiot myydä kodin tulevaisuudessa.

Ulkonäkö: Uudet ikkunat tuovat kotiisi tuoreen ilmeen ja tehdä siitä houkuttelevamman sekä sisältä että ulkoa. Voit valita ikkunat, jotka sopivat täydellisesti kotisi tyyliin.

Kauttamme saat:

  • Ilmaisen tarvekartoituksen.
  • Piklaksen tuotteiden esittelyn ja asiantuntevan neuvonnan valinnassa.
  • Ikkunoiden mittaus ja tilaus mittojen mukaan.
  • Tuotteiden toimitus suoraan Piklaksen tehtaalta.
  • Ikkunaremontin suunnittelu ja aikataulutus.
  • Ikkunoiden asennus takuutyönä.
  • Purkumateriaalien kierrätys.
  • Kahden vuoden asennustakuu.
  • RAHOITUS IKKUNAREMONTILLE [klikkaa]

Kotimaiset Piklas puualumiini-ikkunat valmistetaan valitsemillasi kuultosävyillä ja maaliväreillä. Ikkunat sopivat niin matalaenergiataloon kuin remonttikohteeseenkin.

Sisään avautuva Piklas-ikkuna eristää hyvin ääntä, on helposti pestävissä ylemmissäkin kerroksissa ja toimii tarvittaessa hätäpoistumistienä. Valitse ikkunan ulkopinnan väritys ja ikkunamalli talosi arkkitehtuuriin sopivaksi. Sisäpuolen värivalinnoissa voit hyödyntää puupintojen kuultosävy- ja maalivärivalikoimaa.

Ikkunoiden asennus

Hämeen Laatuikkuna hoitaa ikkunoiden asentamisen omana projektinaan, tai kotisi julkisivuremontin yhteydessä avaimet-käteen periaatteella. Asentajamme hoitavat projektin kokemuksen tuomalla varmuudella ja lopputulos on taatusti huippuluokkaa.

Yhteystiedot

logo_contact piklas_logo_contact

Tomi Järvensivu
040 - 753 1666
myynti(ät)hameenlaatuikkuna.fi

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Hämeen Laatuikkuna | Keskitie 14 | 13800 HATTULA | Puh. 040-7531666