Logo

PiklasKumppanisi Forssassa

Hämeen Laatuikkuna on paikallinen, ikkunamyyntiin keskittynyt pitkän linjan asiantuntijayritys. Meiltä saat ikkunat ja asennuksen edullisesti, 3-4 viikon toimitusajalla ja 6kk korottomalla ja kuluttomalla maksuajalla.

Käydään yhdessä läpi tarpeesi ja toiveesi! Ota yhteyttä, niin sovitaan ilmainen ja sitoumukseton kartoituskäynti:

040 - 753 1666

myynti@hameenlaatuikkuna.fi

Piklas ikkuna-asennukset Forssa:

Ikkunaremontti on kodin parantamisen keskeinen osa, jolla on lukuisia hyötyjä. Se tuo monia parannuksia sekä kodin ulko- että sisäpuolelle.

1. Energiatehokkuuden parantaminen:
Yksi merkittävimmistä ikkunaremontin hyödyistä on kodin energiatehokkuuden parantuminen. Vanhat ja huonokuntoiset ikkunat voivat aiheuttaa merkittäviä ilmavuotoja ja lämmönhukkaa. Uusien, energiatehokkaiden ikkunoiden asentaminen auttaa tiivistämään kodin ja vähentämään lämmitys- ja jäähdytyskustannuksia. Ne pitävät kodin lämpimänä talvella ja viileänä kesällä, mikä puolestaan säästää rahaa ja lisää asumismukavuutta.

2. Ulkonäön päivittäminen:
Ikkunaremontti parantaa kotisi ulkonäköä. Uudet ikkunat voivat parantaa kodin ulkonäköä, lisätä sen arvoa ja luoda raikkaan vaikutelman. Erilaiset ikkunatyylit ja materiaalit tarjoavat monipuolisuutta, joten voit valita sellaiset, jotka sopivat parhaiten kodin tyyliin.

3. Valoisuuden lisääminen:
Uudet ikkunat voivat parantaa kodin valaistusta merkittävästi. Laadukkaat ikkunat päästävät enemmän luonnonvaloa sisään, mikä tekee tiloista avaramman ja miellyttävämmän. Valoisammat huoneet voivat myös vaikuttaa positiivisesti mielialaan ja luoda viihtyisämmän ympäristön.

4. Melun vähentäminen:
Ikkunaremontti voi auttaa vähentämään ulkopuolisen melun sisätiloissa. Laadukkaat ikkunat ovat suunniteltu äänieristetyiksi, ja ne voivat vähentää melua, joka tulee esimerkiksi liikenteestä tai naapureiden toiminnasta. Tämä luo rauhallisemman asumisympäristön.

6. Helppohoitoisuus:
Piklaksen ikkunat on suunniteltu helppohoitoisiksi. Ne on valmistettu materiaaleista, jotka eivät vaadi säännöllistä maalaamista tai huoltoa. Tämä säästää aikaa ja vaivaa ja pitää kodin ulkonäön siistinä.

7. Parempi ilmanlaatu:
Uudet ikkunat voivat myös parantaa sisäilman laatua. Tiivistetyt ikkunat estävät pölyn ja lian pääsyn sisätiloihin ja auttavat pitämään haitalliset aineet ulkona. Lisäksi, kun ikkunoita on helppo avata ja sulkea, tuuletus on tehokkaampaa, mikä voi parantaa sisäilmaa.

8. Pitkäikäisyys ja säästöt:
Piklaksen ikkunat ovat pitkäikäisiä ja kestävät vuosia. Pitkällä tähtäimellä ikkunaremontti säästää merkittävästi kustannuksia, kun otetaan huomioon energiatehokkuuden parantuminen ja vähäisempi huolto- ja korjaustarve.

9. Ympäristöystävällisyys:
Uudet ikkunat ovat valmistettu ympäristöystävällisistä materiaaleista ja niillä on pieni. Energiakustannusten säästöt vähentävät hiilijalanjälkeä pitkällä aikavälillä

Yhteenvetona voidaan todeta, että ikkunaremontin hyödyt ovat moninaisia ja kattavia. Energiatehokkuuden parantuminen, kodin ulkonäön päivitys ja asumismukavuuden lisääntyminen ovat vain muutamia niistä. Ikkunaremontti on investointi, joka lisää kodin arvoa ja parantaa sen yleistä laatua.

Kauttamme saat:

  • Ilmaisen tarvekartoituksen.
  • Piklaksen tuotteiden esittelyn ja asiantuntevan neuvonnan valinnassa.
  • Ikkunoiden mittaus ja tilaus mittojen mukaan.
  • Tuotteiden toimitus suoraan Piklaksen tehtaalta.
  • Ikkunaremontin suunnittelu ja aikataulutus.
  • Ikkunoiden asennus takuutyönä.
  • Purkumateriaalien kierrätys.
  • Kahden vuoden asennustakuu.
  • RAHOITUS IKKUNAREMONTILLE [klikkaa]

Kotimaiset Piklas puualumiini-ikkunat valmistetaan valitsemillasi kuultosävyillä ja maaliväreillä. Ikkunat sopivat niin matalaenergiataloon kuin remonttikohteeseenkin.

Sisään avautuva Piklas-ikkuna eristää hyvin ääntä, on helposti pestävissä ylemmissäkin kerroksissa ja toimii tarvittaessa hätäpoistumistienä. Valitse ikkunan ulkopinnan väritys ja ikkunamalli talosi arkkitehtuuriin sopivaksi. Sisäpuolen värivalinnoissa voit hyödyntää puupintojen kuultosävy- ja maalivärivalikoimaa.

Ikkunoiden asennus

Hämeen Laatuikkuna hoitaa ikkunoiden asentamisen omana projektinaan, tai kotisi julkisivuremontin yhteydessä avaimet-käteen periaatteella. Asentajamme hoitavat projektin kokemuksen tuomalla varmuudella ja lopputulos on taatusti huippuluokkaa.

Yhteystiedot

logo_contact piklas_logo_contact

Tomi Järvensivu
040 - 753 1666
myynti(ät)hameenlaatuikkuna.fi

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Hämeen Laatuikkuna | Keskitie 14 | 13800 HATTULA | Puh. 040-7531666