Logo

PiklasKumppanisi Hämeenkyrössä

Hämeen Laatuikkuna on paikallinen, ikkunamyyntiin keskittynyt pitkän linjan asiantuntijayritys. Meiltä saat ikkunat ja asennuksen edullisesti, 3-4 viikon toimitusajalla ja 6kk korottomalla ja kuluttomalla maksuajalla.

Käydään yhdessä läpi tarpeesi ja toiveesi! Ota yhteyttä, niin sovitaan ilmainen ja sitoumukseton kartoituskäynti:

040 - 753 1666

myynti@hameenlaatuikkuna.fi

Piklas ikkuna-asennukset Hämeenkyrö:

Koti on paikka, jossa luomme muistoja, tunnemme olomme turvalliseksi ja vietämme suuren osan elämästämme. Siksi on tärkeää, että kotimme tarjoaa meille mukavuutta ja toiminnallisuutta. Yksi tärkeä osa kodin parantamista on ikkunoiden päivittäminen. Uudet ikkunat voivat parantaa elämänlaatuasi monin tavoin.

Energiatehokkuus: Vanhat ikkunat saattavat vuotaa ilmaa ja aiheuttaa lämpöhävikkiä. Uudet ikkunat, joissa on nykyaikainen eristysteknologia, pitävät kodin lämpimänä talvella ja viileänä kesällä. Tämä säästää energiaa ja rahaa energialaskuissasi pitkällä aikavälillä.

Sisäilman Laatu: Uudet ikkunat tarjoavat paremman ilmanvaihdon ja voivat vähentää haitallisten aineiden pääsyä sisäilmaan. Ne myös estävät vedon ja pitävät kodin ilman raikkaana ja terveellisenä.

Äänieristys: Uudet ikkunat vähentävät ulkoa tulevaa melua, mikä luo rauhallisemman ympäristön. Voit nauttia hiljaisuudesta ja yksityisyydestä kodissasi.

Ulkonäkö: Uudet ikkunat tuovat kodin ulkonäköön raikkautta ja tyyliä. Voit valita ikkunat, jotka sopivat täydellisesti kotisi arkkitehtuuriin ja henkeen.

Kiinteistön Arvo: Uudet ikkunat voivat lisätä kiinteistösi arvoa. Jos aiot myydä kotisi tulevaisuudessa, tämä voi olla houkutteleva myyntivaltti.

Mukavuus: Uudet ikkunat tekevät kodistasi mukavamman paikan asua. Ne pitävät sisälämpötilan tasaisena ja luovat miellyttävän ympäristön.

Kun päätät asentaa uudet ikkunat, varmista, että käytät ammattilaista varmistaaksesi laadukkaan asennuksen. Sijoitus uusiin ikkunoihin on myös investointi omaan mukavuuteesi ja kodin energiatehokkuuteen. Tehosta kotiasi ja paranna elämäsi laatua uusilla ikkunoilla.

Kauttamme saat:

  • Ilmaisen tarvekartoituksen.
  • Piklaksen tuotteiden esittelyn ja asiantuntevan neuvonnan valinnassa.
  • Ikkunoiden mittaus ja tilaus mittojen mukaan.
  • Tuotteiden toimitus suoraan Piklaksen tehtaalta.
  • Ikkunaremontin suunnittelu ja aikataulutus.
  • Ikkunoiden asennus takuutyönä.
  • Purkumateriaalien kierrätys.
  • Kahden vuoden asennustakuu.
  • RAHOITUS IKKUNAREMONTILLE [klikkaa]

Kotimaiset Piklas puualumiini-ikkunat valmistetaan valitsemillasi kuultosävyillä ja maaliväreillä. Ikkunat sopivat niin matalaenergiataloon kuin remonttikohteeseenkin.

Sisään avautuva Piklas-ikkuna eristää hyvin ääntä, on helposti pestävissä ylemmissäkin kerroksissa ja toimii tarvittaessa hätäpoistumistienä. Valitse ikkunan ulkopinnan väritys ja ikkunamalli talosi arkkitehtuuriin sopivaksi. Sisäpuolen värivalinnoissa voit hyödyntää puupintojen kuultosävy- ja maalivärivalikoimaa.

Ikkunoiden asennus

Hämeen Laatuikkuna hoitaa ikkunoiden asentamisen omana projektinaan, tai kotisi julkisivuremontin yhteydessä avaimet-käteen periaatteella. Asentajamme hoitavat projektin kokemuksen tuomalla varmuudella ja lopputulos on taatusti huippuluokkaa.

Yhteystiedot

logo_contact piklas_logo_contact

Tomi Järvensivu
040 - 753 1666
myynti(ät)hameenlaatuikkuna.fi

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Hämeen Laatuikkuna | Keskitie 14 | 13800 HATTULA | Puh. 040-7531666