Logo

PiklasKumppanisi Hattulassa

Hämeen Laatuikkuna on paikallinen, ikkunamyyntiin keskittynyt pitkän linjan asiantuntijayritys. Meiltä saat ikkunat ja asennuksen edullisesti, 3-4 viikon toimitusajalla ja 6kk korottomalla ja kuluttomalla maksuajalla.

Käydään yhdessä läpi tarpeesi ja toiveesi! Ota yhteyttä, niin sovitaan ilmainen ja sitoumukseton kartoituskäynti:

040 - 753 1666

myynti@hameenlaatuikkuna.fi

Piklas ikkuna-asennukset Hattula:

Ikkunaremontti on merkittävä kodin kohennusprojekti, jolla on kosolti positiivisia vaikutuksia.

Uudet ikkunat parantavat kodin ulkonäköä ja nostavat kiinteistön arvoa. Uudet ikkunat tekevät kodistasi mukavamman ja houkuttelevamman. Ne myös auttavat korostamaan kodin arkkitehtonisia piirteitä. Ulkoisen estetiikan lisäksi ikkunaremontti parantaa myös kodin sisäistä ilmettä. Lisääntyneen valon määrä ja parannettu näkymä tekevät huoneista avarampia ja houkuttelevampia.

Ikkunaremontti voi parantaa kotisi energiatehokkuutta. Vanhat ja huonokuntoiset ikkunat voivat aiheuttaa merkittävää energiahukkaa. Piklaksen laadukkaat ikkunat, joissa on nykyaikaiset eristysominaisuudet, auttavat tiivistämään kotia paremmin. Ne estävät kylmän ilman ja lämmön karkaamisen ulos sekä säästävät energiaa lämmityksessä ja jäähdytyksessä. Tämä puolestaan pienentää energialaskuja ja vähentää ympäristövaikutuksia.

Ikkunaremontti voi parantaa asumismukavuutta. Uudet ikkunat vähentävät ulkopuolista melua ja parantavat äänieristystä. Tämä luo hiljaisemman ja rauhallisemman ympäristön sisätiloissa. Ikkunaremontti helpottaa myös ikkunoiden käyttöä ja huoltoa. Piklaksen ikkunoilla on nykyaikaiset käyttömekanismit, kuten helppokäyttöiset kahvat ja tehokkaat avaus- ja sulkemismekanismit. Ne ovat myös helpommin puhdistettavissa, mikä tekee kodinhoidosta vaivattomampaa.

Piklaksen ikkunat on valmistettu materiaaleista, jotka eivät vaadi säännöllistä maalaamista tai huoltoa. Tämä tarkoittaa vähemmän aikaa ja vaivaa kodinhoidossa.

Laadukkaat ikkunat ovat yleensä pitkäikäisiä ja kestävät vuosikymmeniä. Pitkällä tähtäimellä säästät, kun otetaan huomioon energiatehokkuuden parantuminen ja vähäisempi huolto- ja korjaustarve.

Kauttamme saat:

  • Ilmaisen tarvekartoituksen.
  • Piklaksen tuotteiden esittelyn ja asiantuntevan neuvonnan valinnassa.
  • Ikkunoiden mittaus ja tilaus mittojen mukaan.
  • Tuotteiden toimitus suoraan Piklaksen tehtaalta.
  • Ikkunaremontin suunnittelu ja aikataulutus.
  • Ikkunoiden asennus takuutyönä.
  • Purkumateriaalien kierrätys.
  • Kahden vuoden asennustakuu.
  • RAHOITUS IKKUNAREMONTILLE [klikkaa]

Kotimaiset Piklas puualumiini-ikkunat valmistetaan valitsemillasi kuultosävyillä ja maaliväreillä. Ikkunat sopivat niin matalaenergiataloon kuin remonttikohteeseenkin.

Sisään avautuva Piklas-ikkuna eristää hyvin ääntä, on helposti pestävissä ylemmissäkin kerroksissa ja toimii tarvittaessa hätäpoistumistienä. Valitse ikkunan ulkopinnan väritys ja ikkunamalli talosi arkkitehtuuriin sopivaksi. Sisäpuolen värivalinnoissa voit hyödyntää puupintojen kuultosävy- ja maalivärivalikoimaa.

Ikkunoiden asennus

Hämeen Laatuikkuna hoitaa ikkunoiden asentamisen omana projektinaan, tai kotisi julkisivuremontin yhteydessä avaimet-käteen periaatteella. Asentajamme hoitavat projektin kokemuksen tuomalla varmuudella ja lopputulos on taatusti huippuluokkaa.

Yhteystiedot

logo_contact piklas_logo_contact

Tomi Järvensivu
040 - 753 1666
myynti(ät)hameenlaatuikkuna.fi

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Hämeen Laatuikkuna | Keskitie 14 | 13800 HATTULA | Puh. 040-7531666