Logo

PiklasKumppanisi Hausjärvellä

Hämeen Laatuikkuna on paikallinen, ikkunamyyntiin keskittynyt pitkän linjan asiantuntijayritys. Meiltä saat ikkunat ja asennuksen edullisesti, 3-4 viikon toimitusajalla ja 6kk korottomalla ja kuluttomalla maksuajalla.

Käydään yhdessä läpi tarpeesi ja toiveesi! Ota yhteyttä, niin sovitaan ilmainen ja sitoumukseton kartoituskäynti:

040 - 753 1666

myynti@hameenlaatuikkuna.fi

Piklas ikkuna-asennukset Hausjärvi:

Ikkunaremontti asiakkaan näkökulmasta voi olla mielenkiintoinen ja jännittävä kokemus, joka tuo mukanaan monia odotuksia ja toiveita.

1. Tarpeiden määrittely: Ikkunaremontti alkaa yleensä tarpeiden määrittelyllä. Saatat huomata, että vanhat ikkunat vuotavat ilmaa, ovat huonokuntoiset tai eivät enää sovi kodin tyyliin. Saatat toivoa parempaa energiatehokkuutta, parannettua valaistusta tai äänieristystä. Ensimmäiset askeleet ovat oman vision ja tavoitteiden määrittely, joka tehdään yhdessä ammattilaisen kanssa

2. Konsultaatio ja suunnittelu: Ota yhteyttä Hämeen Laatuikkunaan, niin kuuntelemma asiakkaan tarpeitasi ja toiveitasi, kerromme mahdollisuuksista ja auttaa valitsemaan sopivat ikkunat. Suunnittelu voi olla luova ja antaa asiakkaalle mahdollisuuden valita ikkunoiden tyylin, värin ja materiaalin.

3. Valmistautuminen: Kun päätös ikkunaremontista on tehty, valmistaudumme remonttiin.

4. Asennus: Hoidamme asennuksen suunnitellusti ja nopeasti.

5. Muutokset ja valmistuminen: Kun uudet ikkunat on asennettu, huomaat välittömästi muutoksia. Parempi valaistus, hiljaisempi ympäristö ja energiatehokkuus ovat havaittavia etuja. Asumismukavuutesi paranee ja mahdolliseen huomaat myös säästön energiakustannuksissa.

6. Huolto ja ylläpito: Annamme ohjeita ja vinkkejä ikkunoiden huollosta ja ylläpidosta. Säännöllinen puhdistus ja huolto voivat varmistaa ikkunoiden pitkäikäisyyden ja toimivuuden.

Kauttamme saat:

  • Ilmaisen tarvekartoituksen.
  • Piklaksen tuotteiden esittelyn ja asiantuntevan neuvonnan valinnassa.
  • Ikkunoiden mittaus ja tilaus mittojen mukaan.
  • Tuotteiden toimitus suoraan Piklaksen tehtaalta.
  • Ikkunaremontin suunnittelu ja aikataulutus.
  • Ikkunoiden asennus takuutyönä.
  • Purkumateriaalien kierrätys.
  • Kahden vuoden asennustakuu.
  • RAHOITUS IKKUNAREMONTILLE [klikkaa]

Kotimaiset Piklas puualumiini-ikkunat valmistetaan valitsemillasi kuultosävyillä ja maaliväreillä. Ikkunat sopivat niin matalaenergiataloon kuin remonttikohteeseenkin.

Sisään avautuva Piklas-ikkuna eristää hyvin ääntä, on helposti pestävissä ylemmissäkin kerroksissa ja toimii tarvittaessa hätäpoistumistienä. Valitse ikkunan ulkopinnan väritys ja ikkunamalli talosi arkkitehtuuriin sopivaksi. Sisäpuolen värivalinnoissa voit hyödyntää puupintojen kuultosävy- ja maalivärivalikoimaa.

Ikkunoiden asennus

Hämeen Laatuikkuna hoitaa ikkunoiden asentamisen omana projektinaan, tai kotisi julkisivuremontin yhteydessä avaimet-käteen periaatteella. Asentajamme hoitavat projektin kokemuksen tuomalla varmuudella ja lopputulos on taatusti huippuluokkaa.

Yhteystiedot

logo_contact piklas_logo_contact

Tomi Järvensivu
040 - 753 1666
myynti(ät)hameenlaatuikkuna.fi

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Hämeen Laatuikkuna | Keskitie 14 | 13800 HATTULA | Puh. 040-7531666