Logo

PiklasKumppanisi Ikaalisissa

Hämeen Laatuikkuna on paikallinen, ikkunamyyntiin keskittynyt pitkän linjan asiantuntijayritys. Meiltä saat ikkunat ja asennuksen edullisesti, 3-4 viikon toimitusajalla ja 6kk korottomalla ja kuluttomalla maksuajalla.

Käydään yhdessä läpi tarpeesi ja toiveesi! Ota yhteyttä, niin sovitaan ilmainen ja sitoumukseton kartoituskäynti:

040 - 753 1666

myynti@hameenlaatuikkuna.fi

Piklas ikkuna-asennukset Ikaalinen:

Uusien ikkunoiden hankkiminen on harkitsemisen arvoinen investointi, ja siihen on useita painavia syitä:

1. Energiatehokkuus: Piklaksen ikkunat on suunniteltu nykyaikaisella eristysteknologialla, joka vähentää lämpöhävikkiä. Tämä auttaa pitämään kodin lämpimänä talvella ja viileänä kesällä, mikä puolestaan johtaa pienempiin lämmitys- ja jäähdytyskustannuksiin.

2. Säästöt: Energiatehokkaat ikkunat vähentävät energiakustannuksia pitkällä aikavälillä. Säästöt voivat olla merkittäviä ja auttaa kattamaan uusien ikkunoiden hankintakustannuksia ajan mittaan.

3. Sisäilman Laatu: Uudet ikkunat parantavat sisäilman laatua. Ne takaavat riittävän ilmanvaihdon, estävät vedon tunteen ja vähentävät kosteusongelmia, mikä luo terveellisemmän ja mukavamman asumisympäristön.

4. Äänieristys: Laadukkaat ikkunat tarjoavat paremman äänieristyksen, mikä vähentää ulkoa tulevaa melua. Tämä luo rauhallisemman ympäristön ja parantaa elämänlaatua.

7. Ulkonäkö: Uudet ikkunat parantavat kodin ulkonäköä. Voit valita eri tyylejä ja värejä, jotka sopivat kodin arkkitehtuuriin ja henkeen.

8. Kiinteistön Arvo: Uudet ikkunat lisäävät kiinteistön arvoa. Jos päätät myydä kotisi tulevaisuudessa, ne voivat olla houkutteleva myyntivaltti.

Kaiken kaikkiaan uusien ikkunoiden hankkiminen parantaa asumismukavuutta, säästää rahaa, parantaa energiatehokkuutta ja lisää kiinteistön arvoa. Se on pitkäaikainen investointi, joka tekee kodistasi paremman paikan elää.

Kauttamme saat:

  • Ilmaisen tarvekartoituksen.
  • Piklaksen tuotteiden esittelyn ja asiantuntevan neuvonnan valinnassa.
  • Ikkunoiden mittaus ja tilaus mittojen mukaan.
  • Tuotteiden toimitus suoraan Piklaksen tehtaalta.
  • Ikkunaremontin suunnittelu ja aikataulutus.
  • Ikkunoiden asennus takuutyönä.
  • Purkumateriaalien kierrätys.
  • Kahden vuoden asennustakuu.
  • RAHOITUS IKKUNAREMONTILLE [klikkaa]

Kotimaiset Piklas puualumiini-ikkunat valmistetaan valitsemillasi kuultosävyillä ja maaliväreillä. Ikkunat sopivat niin matalaenergiataloon kuin remonttikohteeseenkin.

Sisään avautuva Piklas-ikkuna eristää hyvin ääntä, on helposti pestävissä ylemmissäkin kerroksissa ja toimii tarvittaessa hätäpoistumistienä. Valitse ikkunan ulkopinnan väritys ja ikkunamalli talosi arkkitehtuuriin sopivaksi. Sisäpuolen värivalinnoissa voit hyödyntää puupintojen kuultosävy- ja maalivärivalikoimaa.

Ikkunoiden asennus

Hämeen Laatuikkuna hoitaa ikkunoiden asentamisen omana projektinaan, tai kotisi julkisivuremontin yhteydessä avaimet-käteen periaatteella. Asentajamme hoitavat projektin kokemuksen tuomalla varmuudella ja lopputulos on taatusti huippuluokkaa.

Yhteystiedot

logo_contact piklas_logo_contact

Tomi Järvensivu
040 - 753 1666
myynti(ät)hameenlaatuikkuna.fi

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Hämeen Laatuikkuna | Keskitie 14 | 13800 HATTULA | Puh. 040-7531666