Logo

PiklasKumppanisi Kangasalla

Hämeen Laatuikkuna on paikallinen, ikkunamyyntiin keskittynyt pitkän linjan asiantuntijayritys. Meiltä saat ikkunat ja asennuksen edullisesti, 3-4 viikon toimitusajalla ja 6kk korottomalla ja kuluttomalla maksuajalla.

Käydään yhdessä läpi tarpeesi ja toiveesi! Ota yhteyttä, niin sovitaan ilmainen ja sitoumukseton kartoituskäynti:

040 - 753 1666

myynti@hameenlaatuikkuna.fi

Piklas ikkuna-asennukset Kangasala:

Ikkunaremontti on erinomainen tapa parantaa kotiasi ja tehdä siitä entistä viihtyisämpi ja energiatehokkaampi. Ikkunoiden asentaminen on yksi tehokkaimmista tavoista parantaa kodin ilmettä ja samalla säästää energiaa.

Uudet ikkunat tuovat kotiisi raikkaan ilmeen ja parantavat sen esteettistä arvoa. Voit valita ikkunoille tyylin ja värin, joka sopii täydellisesti kotisi kokonaisuuteen. Olipa valintasi perinteiset puuikkunat tai moderneihin alumiini-ikkunoihin, uudet ikkunat voivat muuttaa kotisi ulkonäköä dramaattisesti.

Ikkunoiden päivittäminen parantaa myös kodin energiatehokkuutta. Vanhat, vuotavat ikkunat voivat olla vastuussa merkittävästä lämpöhävikistä, mikä näkyy korkeina lämmitys- ja jäähdytyskustannuksina. Uudet ikkunat tarjoavat paremman eristyksen ja auttavat pitämään kodin sisäilman vakiona ympäri vuoden. Tämä ei ainoastaan säästä rahaa sähkölaskuissa, vaan myös pienentää hiilijalanjälkeäsi.

Äänieristys on toinen etu, joka tulee uusien ikkunoiden mukana. Parempi äänieristys tarkoittaa hiljaisempaa ja rauhallisempaa ympäristöä kotona, mikä parantaa asumismukavuutta.

Kun päätät asentaa uudet ikkunat kotiisi, valitse luotettava ja ammattitaitoinen asennusyritys. Ammattilaisina takaamme sen, että ikkunat asennetaan oikein ja tiiviisti, mikä pidentää niiden käyttöikää ja varmistaa, että ne toimivat parhaalla mahdollisella tavalla.

Ikkunoiden asentaminen on investointi kotisi tulevaisuuteen. Se ei ainoastaan paranna kodin ilmettä ja energiatehokkuutta, vaan myös lisää sen arvoa.

Kauttamme saat:

  • Ilmaisen tarvekartoituksen.
  • Piklaksen tuotteiden esittelyn ja asiantuntevan neuvonnan valinnassa.
  • Ikkunoiden mittaus ja tilaus mittojen mukaan.
  • Tuotteiden toimitus suoraan Piklaksen tehtaalta.
  • Ikkunaremontin suunnittelu ja aikataulutus.
  • Ikkunoiden asennus takuutyönä.
  • Purkumateriaalien kierrätys.
  • Kahden vuoden asennustakuu.
  • RAHOITUS IKKUNAREMONTILLE [klikkaa]

Kotimaiset Piklas puualumiini-ikkunat valmistetaan valitsemillasi kuultosävyillä ja maaliväreillä. Ikkunat sopivat niin matalaenergiataloon kuin remonttikohteeseenkin.

Sisään avautuva Piklas-ikkuna eristää hyvin ääntä, on helposti pestävissä ylemmissäkin kerroksissa ja toimii tarvittaessa hätäpoistumistienä. Valitse ikkunan ulkopinnan väritys ja ikkunamalli talosi arkkitehtuuriin sopivaksi. Sisäpuolen värivalinnoissa voit hyödyntää puupintojen kuultosävy- ja maalivärivalikoimaa.

Ikkunoiden asennus

Hämeen Laatuikkuna hoitaa ikkunoiden asentamisen omana projektinaan, tai kotisi julkisivuremontin yhteydessä avaimet-käteen periaatteella. Asentajamme hoitavat projektin kokemuksen tuomalla varmuudella ja lopputulos on taatusti huippuluokkaa.

Yhteystiedot

logo_contact piklas_logo_contact

Tomi Järvensivu
040 - 753 1666
myynti(ät)hameenlaatuikkuna.fi

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Hämeen Laatuikkuna | Keskitie 14 | 13800 HATTULA | Puh. 040-7531666