Logo

PiklasKumppanisi Kihniössä

Hämeen Laatuikkuna on paikallinen, ikkunamyyntiin keskittynyt pitkän linjan asiantuntijayritys. Meiltä saat ikkunat ja asennuksen edullisesti, 3-4 viikon toimitusajalla ja 6kk korottomalla ja kuluttomalla maksuajalla.

Käydään yhdessä läpi tarpeesi ja toiveesi! Ota yhteyttä, niin sovitaan ilmainen ja sitoumukseton kartoituskäynti:

040 - 753 1666

myynti@hameenlaatuikkuna.fi

Piklas ikkuna-asennukset Kihniö:

Ammattilaisen toteuttama ikkunaremontti on tärkeä investointi, joka parantaa merkittävästi kodin ulkonäköä, energiatehokkuutta ja asumismukavuutta.

Ikkunaremontin suunnitteluvaihe on tärkä. Aloitamme käymällä läpi tarpeesi ja toiveesi. Autamme valitsemaan oikeat ikkunat, jotka sopivat kotisi tyyliin. Laadukkaiden ikkunoiden valinta on ratkaisevan tärkeää niiden pitkäaikaisen suorituskyvyn ja energiatehokkuuden kannalta.

Kun ikkunat on valittu, ammattilainen huolehdimme mittauksesta. Tarkat mitat ovat välttämättömiä, jotta ikkunat istuvat täydellisesti paikoilleen ja tiivistys on tehokas. Otamme huomioon kotisi erityispiirteet ja säilytämme tasapainon ikkunoiden ulkonäön ja toimivuuden välillä.

Ikkunoiden hankinta on myös meidän vastuulamme. Piklaksen laaduukkaat, kotimaiset ikkunat hankimme kilpailukykyiseen hintaan. Tämä takaa, että saat parhaan vastineen investoinnillesi.

Ikkunoiden asennus projektin tärkein vaihe. Varmistamme, että ikkunat asennetaan tiiviisti ja oikein, mikä estää ilmavuodot ja varmistaa energiatehokkuuden. Tarkka asennus varmistaa myös ikkunoiden pitkäikäisyyden ja luotettavan toiminnan.

Viimeistelyvaiheessa huolehdimme siitä, että kaikki näyttää siistiltä ja viimeistellyltä. Tämä voi sisältää maalausta, kittauksia ja mahdollisia rakenteellisia muutoksia. Lopputulos on silmiinpistävän kaunis ja kodikas.

Lopuksi tarkastamme työn laadun ja varmistamme, että kaikki toimii kuten pitää. Tarjoamme myös ohjeita ikkunoiden huollosta ja ylläpidosta, jotta ne säilyvät hyvässä kunnossa pitkään.

Hämeen Laatuikkunan avulla ikkunaremontti sujuu suunnitellusti ja tuloksena on koti, joka on energiatehokas, tyylikäs ja mukava asua.

Ikkunaremontti Hämeen Laatuikkunan avulla on investointi, joka kannattaa.

Kauttamme saat:

  • Ilmaisen tarvekartoituksen.
  • Piklaksen tuotteiden esittelyn ja asiantuntevan neuvonnan valinnassa.
  • Ikkunoiden mittaus ja tilaus mittojen mukaan.
  • Tuotteiden toimitus suoraan Piklaksen tehtaalta.
  • Ikkunaremontin suunnittelu ja aikataulutus.
  • Ikkunoiden asennus takuutyönä.
  • Purkumateriaalien kierrätys.
  • Kahden vuoden asennustakuu.
  • RAHOITUS IKKUNAREMONTILLE [klikkaa]

Kotimaiset Piklas puualumiini-ikkunat valmistetaan valitsemillasi kuultosävyillä ja maaliväreillä. Ikkunat sopivat niin matalaenergiataloon kuin remonttikohteeseenkin.

Sisään avautuva Piklas-ikkuna eristää hyvin ääntä, on helposti pestävissä ylemmissäkin kerroksissa ja toimii tarvittaessa hätäpoistumistienä. Valitse ikkunan ulkopinnan väritys ja ikkunamalli talosi arkkitehtuuriin sopivaksi. Sisäpuolen värivalinnoissa voit hyödyntää puupintojen kuultosävy- ja maalivärivalikoimaa.

Ikkunoiden asennus

Hämeen Laatuikkuna hoitaa ikkunoiden asentamisen omana projektinaan, tai kotisi julkisivuremontin yhteydessä avaimet-käteen periaatteella. Asentajamme hoitavat projektin kokemuksen tuomalla varmuudella ja lopputulos on taatusti huippuluokkaa.

Yhteystiedot

logo_contact piklas_logo_contact

Tomi Järvensivu
040 - 753 1666
myynti(ät)hameenlaatuikkuna.fi

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Hämeen Laatuikkuna | Keskitie 14 | 13800 HATTULA | Puh. 040-7531666