Logo

PiklasKumppanisi Kuhmoisissa

Hämeen Laatuikkuna on paikallinen, ikkunamyyntiin keskittynyt pitkän linjan asiantuntijayritys. Meiltä saat ikkunat ja asennuksen edullisesti, 3-4 viikon toimitusajalla ja 6kk korottomalla ja kuluttomalla maksuajalla.

Käydään yhdessä läpi tarpeesi ja toiveesi! Ota yhteyttä, niin sovitaan ilmainen ja sitoumukseton kartoituskäynti:

040 - 753 1666

myynti@hameenlaatuikkuna.fi

Piklas ikkuna-asennukset Kuhmoinen:

Ikkunaremontti on merkittävä askel kodin parantamisessa ja tuo lukuisia etuja, kuten paremman energiatehokkuuden, kodin ulkonäön päivittämisen ja paremman asumismukavuuden. Ammattilaisen apu ikkunaremontissa voi olla ratkaiseva tekijä onnistuneelle lopputulokselle.

Ammattilaisen toteuttamassa ikkunaremontissa prosessi alkaa huolellisella suunnittelulla. Otamme ottaa aikaa ymmärtääksemme asiakkaan tarpeesi ja toiveesi. Yhdessä asiakkaan kanssa valitaan ikkunoiden tyyli, materiaali ja tarvittavat lisävarusteet. Kokenut ammattilainen voi tarjota arvokkaita neuvoja energiatehokkaiden ratkaisujen valinnassa ja auttaa optimoimaan projektin.

Seuraava askel on ikkunoiden tarkka mittaus ja sopivien ikkunoiden valinta. Otamme ottaa huomioon kotisi erityispiirteet varmistaaksemme, että valitut ikkunat soveltuvat täydellisesti kotiisi. Käytettävien ikkunoiden laatu on ensiarvoisen tärkeä asia, ja tunnemme erilaiset vaihtoehdot ja niiden ominaisuudet.

Kun ikkunat on valittu ja hankittu, otamme vastuullemme niiden asennuksen. Tässä vaiheessa ammattilaisen kokemus ja taito tulevat erityisen tärkeiksi. Ikkunoiden asennus vaatii tarkkuutta ja huolellisuutta, jotta varmistetaan tiivis ja energiatehokas lopputulos. Käytämme käyttää ammattitaitoista ja kotimaista työvoimaa ja oikeita työkaluja, jotta ikkunat asennetaan oikein ensimmäisellä kerralla.

Ikkunoiden asennuksen jälkeen huolehdimme viimeistelystä. Tämä voi sisältää esimerkiksi maalausta, kittauksia tai ympäröivien rakenteiden korjausta. Tavoitteena on saada ikkunat integroitumaan saumattomasti kotiin ja näyttämään hyvältä.

Tarkastamme työn laadun ja varmistamme, että kaikki toimii moitteettomasti. Lisäksi voimme tarjota neuvoja ikkunoiden huollosta ja ylläpidosta, mikä auttaa varmistamaan niiden pitkäikäisyyden ja optimaalisen toiminnan.

Kauttamme saat:

  • Ilmaisen tarvekartoituksen.
  • Piklaksen tuotteiden esittelyn ja asiantuntevan neuvonnan valinnassa.
  • Ikkunoiden mittaus ja tilaus mittojen mukaan.
  • Tuotteiden toimitus suoraan Piklaksen tehtaalta.
  • Ikkunaremontin suunnittelu ja aikataulutus.
  • Ikkunoiden asennus takuutyönä.
  • Purkumateriaalien kierrätys.
  • Kahden vuoden asennustakuu.
  • RAHOITUS IKKUNAREMONTILLE [klikkaa]

Kotimaiset Piklas puualumiini-ikkunat valmistetaan valitsemillasi kuultosävyillä ja maaliväreillä. Ikkunat sopivat niin matalaenergiataloon kuin remonttikohteeseenkin.

Sisään avautuva Piklas-ikkuna eristää hyvin ääntä, on helposti pestävissä ylemmissäkin kerroksissa ja toimii tarvittaessa hätäpoistumistienä. Valitse ikkunan ulkopinnan väritys ja ikkunamalli talosi arkkitehtuuriin sopivaksi. Sisäpuolen värivalinnoissa voit hyödyntää puupintojen kuultosävy- ja maalivärivalikoimaa.

Ikkunoiden asennus

Hämeen Laatuikkuna hoitaa ikkunoiden asentamisen omana projektinaan, tai kotisi julkisivuremontin yhteydessä avaimet-käteen periaatteella. Asentajamme hoitavat projektin kokemuksen tuomalla varmuudella ja lopputulos on taatusti huippuluokkaa.

Yhteystiedot

logo_contact piklas_logo_contact

Tomi Järvensivu
040 - 753 1666
myynti(ät)hameenlaatuikkuna.fi

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Hämeen Laatuikkuna | Keskitie 14 | 13800 HATTULA | Puh. 040-7531666