Logo

PiklasKumppanisi Lempäällä

Hämeen Laatuikkuna on paikallinen, ikkunamyyntiin keskittynyt pitkän linjan asiantuntijayritys. Meiltä saat ikkunat ja asennuksen edullisesti, 3-4 viikon toimitusajalla ja 6kk korottomalla ja kuluttomalla maksuajalla.

Käydään yhdessä läpi tarpeesi ja toiveesi! Ota yhteyttä, niin sovitaan ilmainen ja sitoumukseton kartoituskäynti:

040 - 753 1666

myynti@hameenlaatuikkuna.fi

Piklas ikkuna-asennukset Lempäälä:

Korkealaatuisten ikkunoiden asentaminen parantaa asumismukavuutta merkittävästi. Ikkunat ovat kodin sielun peili, ja ne vaikuttavat niin ulkonäköön kuin toiminnallisuuteenkin. Laadukkaat ikkunat tarjoavat monia etuja, jotka tekevät kodistasi entistä viihtyisämmän ja energiatehokkaamman.

Uusien ikkunoiden asentaminen voi olla ensimmäinen askel kohti kodin ulkonäön päivitystä. Voit valita eri vaihtoehtoja, jotka sopivat täydellisesti kotisi arkkitehtuuriin ja henkeen. Olipa kyseessä sitten perinteiset puuikkunat, moderneja energiatehokkaita lasipintoja tai minimalistiset alumiini-ikkunat, voit muuttaa kodin ilmettä helposti.

Energiatehokkuus on toinen keskeinen syy ikkunoiden päivittämiseen. Vanhat ja vuotavat ikkunat voivat aiheuttaa merkittävää lämpöhävikkiä ja kasvattaa lämmitys- ja jäähdytyskustannuksia. Uudet ikkunat, joissa on nykyaikaiset eristysratkaisut, pitävät kodin lämpimänä talvella ja viileänä kesällä. Säästät rahaa energialaskuissasi ja samalla vähennät hiilijalanjälkeäsi.

Äänieristys on myös tärkeä tekijä. Laadukkaat ikkunat vähentävät ulkoa tulevaa melua, luoden rauhallisemman ja mukavamman asuinympäristön. Voit nauttia hiljaisuudesta ja yksityisyydestä oman kotisi sisällä.

Kun päätät asentaa uudet ikkunat, valitse luotettava ja kokenut asennusyritys. Ammattilaisena takaamme, että ikkunat asennetaan oikein ja tiiviisti, jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn. Tiedät, että voit luottaa työn jälkeen ammattilaisten käsissä.

Ikkunoiden asentaminen on investointi kotisi mukavuuteen, ilmeeseen ja energiatehokkuuteen. Päivitä kotisi laatuikkunoilla ja nauti uudesta, paremmasta kodista!

Kauttamme saat:

  • Ilmaisen tarvekartoituksen.
  • Piklaksen tuotteiden esittelyn ja asiantuntevan neuvonnan valinnassa.
  • Ikkunoiden mittaus ja tilaus mittojen mukaan.
  • Tuotteiden toimitus suoraan Piklaksen tehtaalta.
  • Ikkunaremontin suunnittelu ja aikataulutus.
  • Ikkunoiden asennus takuutyönä.
  • Purkumateriaalien kierrätys.
  • Kahden vuoden asennustakuu.
  • RAHOITUS IKKUNAREMONTILLE [klikkaa]

Kotimaiset Piklas puualumiini-ikkunat valmistetaan valitsemillasi kuultosävyillä ja maaliväreillä. Ikkunat sopivat niin matalaenergiataloon kuin remonttikohteeseenkin.

Sisään avautuva Piklas-ikkuna eristää hyvin ääntä, on helposti pestävissä ylemmissäkin kerroksissa ja toimii tarvittaessa hätäpoistumistienä. Valitse ikkunan ulkopinnan väritys ja ikkunamalli talosi arkkitehtuuriin sopivaksi. Sisäpuolen värivalinnoissa voit hyödyntää puupintojen kuultosävy- ja maalivärivalikoimaa.

Ikkunoiden asennus

Hämeen Laatuikkuna hoitaa ikkunoiden asentamisen omana projektinaan, tai kotisi julkisivuremontin yhteydessä avaimet-käteen periaatteella. Asentajamme hoitavat projektin kokemuksen tuomalla varmuudella ja lopputulos on taatusti huippuluokkaa.

Yhteystiedot

logo_contact piklas_logo_contact

Tomi Järvensivu
040 - 753 1666
myynti(ät)hameenlaatuikkuna.fi

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Hämeen Laatuikkuna | Keskitie 14 | 13800 HATTULA | Puh. 040-7531666