Logo

PiklasKumppanisi Mänttä-Vilppulassa

Hämeen Laatuikkuna on paikallinen, ikkunamyyntiin keskittynyt pitkän linjan asiantuntijayritys. Meiltä saat ikkunat ja asennuksen edullisesti, 3-4 viikon toimitusajalla ja 6kk korottomalla ja kuluttomalla maksuajalla.

Käydään yhdessä läpi tarpeesi ja toiveesi! Ota yhteyttä, niin sovitaan ilmainen ja sitoumukseton kartoituskäynti:

040 - 753 1666

myynti@hameenlaatuikkuna.fi

Piklas ikkuna-asennukset Mänttä-Vilppula:

Tee Kotistasi Energiatehokas ja Tyylikäs

Koti on paikka, jossa elämme, luomme muistoja ja tunnemme olomme turvalliseksi. Siksi on tärkeää huolehtia kodin kuntoon ja mukavuuteen. Yksi merkittävä askel kodin parantamisessa on uusien ikkunoiden asentaminen. Se ei pelkästään lisää kodin esteettistä arvoa, vaan tarjoaa myös monia muita etuja.

Uudet ikkunat, joissa on nykyaikainen eristysteknologia, pitävät kodin lämpimänä talvella ja viileänä kesällä. Tämä vähentää lämmitys- ja jäähdytyskustannuksia, mikä säästää sinulle rahaa pitkällä aikavälillä. Samalla se pienentää hiilijalanjälkeäsi ja edistää ympäristöystävällisyyttä.

Uudet ikkunat tarjoavat paremman ilmanvaihdon ja estävät haitallisten aineiden pääsyn kotiisi. Ne myös vähentävät vedon tunnetta ja luovat terveellisen asumisympäristön.

Piklaksen laadukkaat ikkunat vähentävät ulkoa tulevaa melua, mikä luo rauhallisemman ympäristön kotiisi. Voit nauttia hiljaisuudesta ja yksityisyydestä.

Ikkunat muuttavat kotisi ulkonäköä ja lisäävät sen arvoa. Voit valita ikkunat, jotka sopivat täydellisesti kotisi tyyliin ja arkkitehtuuriin.

Uudet ikkunat voivat nostaa kiinteistösi arvoa. Se voi olla houkutteleva myyntivaltti, jos päätät myydä kodin tulevaisuudessa.

Uudet ikkunat tekevät kodistasi mukavamman paikan asua. Ne pitävät sisäilman miellyttävänä ja tasaisena, mikä lisää asumismukavuutta.

Kun päätät asentaa uudet ikkunat, muista valita ammattilainen varmistamaan laadukas asennus. Investointi uusiin ikkunoihin on investointi kodin mukavuuteen, energiatehokkuuteen ja tyylikkyyteen.

Kauttamme saat:

  • Ilmaisen tarvekartoituksen.
  • Piklaksen tuotteiden esittelyn ja asiantuntevan neuvonnan valinnassa.
  • Ikkunoiden mittaus ja tilaus mittojen mukaan.
  • Tuotteiden toimitus suoraan Piklaksen tehtaalta.
  • Ikkunaremontin suunnittelu ja aikataulutus.
  • Ikkunoiden asennus takuutyönä.
  • Purkumateriaalien kierrätys.
  • Kahden vuoden asennustakuu.
  • RAHOITUS IKKUNAREMONTILLE [klikkaa]

Kotimaiset Piklas puualumiini-ikkunat valmistetaan valitsemillasi kuultosävyillä ja maaliväreillä. Ikkunat sopivat niin matalaenergiataloon kuin remonttikohteeseenkin.

Sisään avautuva Piklas-ikkuna eristää hyvin ääntä, on helposti pestävissä ylemmissäkin kerroksissa ja toimii tarvittaessa hätäpoistumistienä. Valitse ikkunan ulkopinnan väritys ja ikkunamalli talosi arkkitehtuuriin sopivaksi. Sisäpuolen värivalinnoissa voit hyödyntää puupintojen kuultosävy- ja maalivärivalikoimaa.

Ikkunoiden asennus

Hämeen Laatuikkuna hoitaa ikkunoiden asentamisen omana projektinaan, tai kotisi julkisivuremontin yhteydessä avaimet-käteen periaatteella. Asentajamme hoitavat projektin kokemuksen tuomalla varmuudella ja lopputulos on taatusti huippuluokkaa.

Yhteystiedot

logo_contact piklas_logo_contact

Tomi Järvensivu
040 - 753 1666
myynti(ät)hameenlaatuikkuna.fi

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Hämeen Laatuikkuna | Keskitie 14 | 13800 HATTULA | Puh. 040-7531666