Logo

PiklasKumppanisi Nokialla

Hämeen Laatuikkuna on paikallinen, ikkunamyyntiin keskittynyt pitkän linjan asiantuntijayritys. Meiltä saat ikkunat ja asennuksen edullisesti, 3-4 viikon toimitusajalla ja 6kk korottomalla ja kuluttomalla maksuajalla.

Käydään yhdessä läpi tarpeesi ja toiveesi! Ota yhteyttä, niin sovitaan ilmainen ja sitoumukseton kartoituskäynti:

040 - 753 1666

myynti@hameenlaatuikkuna.fi

Piklas ikkuna-asennukset Nokia:

Ikkunoiden asentaminen voi olla yksi parhaista päätöksistä, jonka teet kotisi parantamiseksi. Laadukkaat ikkunat eivät ainoastaan lisää kiinteistösi esteettistä arvoa, vaan tarjoavat myös lukuisia muita etuja, kuten energiatehokkuutta ja parempaa sisäilman laatua. Kun harkitset ikkunoiden asentamista, on tärkeää tehdä se ammattilaisten avulla saavuttaaksesi parhaat mahdolliset tulokset.

Ikkunoiden asennuksen ammattilaiset varmistavat, että ikkunat istuvat tiiviisti ja oikein, mikä estää lämpöhävikkiä ja säästää energiaa. Tämä merkitsee huomattavaa säästöä sähkölaskussasi vuosien varrella. Ikkunoiden korjaus tai päivittäminen parantaa myös asuntosi yleistä ilmettä ja tuo lisäarvoa kiinteistöllesi.

Kun valitset ikkunoiden asentamiseen, varmista, että käytät luotettavaa ja kokenutta asennusyritystä. Ammattilaiset tietävät, miten varmistetaan oikea ilmanvuoto ja vedenpitävyys sekä miten asentaa ikkunat asianmukaisesti, jotta ne kestävät vuosia. Ikkunoiden ammattiasennus takaa myös sen, että mahdolliset takuut pysyvät voimassa ja että saat odottamattomien ongelmien sattuessa apua.

Ikkunoiden asentaminen ei ole vain investointi kotiisi, vaan myös investointi mukavampaan ja energiatehokkaampaan tulevaisuuteen. Valitsemalla Hämeen Laatuikkunan saat parhaat tulokset ja nautit monista hyödyistä vuosien ajan.

Kauttamme saat:

  • Ilmaisen tarvekartoituksen.
  • Piklaksen tuotteiden esittelyn ja asiantuntevan neuvonnan valinnassa.
  • Ikkunoiden mittaus ja tilaus mittojen mukaan.
  • Tuotteiden toimitus suoraan Piklaksen tehtaalta.
  • Ikkunaremontin suunnittelu ja aikataulutus.
  • Ikkunoiden asennus takuutyönä.
  • Purkumateriaalien kierrätys.
  • Kahden vuoden asennustakuu.
  • RAHOITUS IKKUNAREMONTILLE [klikkaa]

Kotimaiset Piklas puualumiini-ikkunat valmistetaan valitsemillasi kuultosävyillä ja maaliväreillä. Ikkunat sopivat niin matalaenergiataloon kuin remonttikohteeseenkin.

Sisään avautuva Piklas-ikkuna eristää hyvin ääntä, on helposti pestävissä ylemmissäkin kerroksissa ja toimii tarvittaessa hätäpoistumistienä. Valitse ikkunan ulkopinnan väritys ja ikkunamalli talosi arkkitehtuuriin sopivaksi. Sisäpuolen värivalinnoissa voit hyödyntää puupintojen kuultosävy- ja maalivärivalikoimaa.

Ikkunoiden asennus

Hämeen Laatuikkuna hoitaa ikkunoiden asentamisen omana projektinaan, tai kotisi julkisivuremontin yhteydessä avaimet-käteen periaatteella. Asentajamme hoitavat projektin kokemuksen tuomalla varmuudella ja lopputulos on taatusti huippuluokkaa.

Yhteystiedot

logo_contact piklas_logo_contact

Tomi Järvensivu
040 - 753 1666
myynti(ät)hameenlaatuikkuna.fi

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Hämeen Laatuikkuna | Keskitie 14 | 13800 HATTULA | Puh. 040-7531666