Logo

PiklasKumppanisi Orivedellä

Hämeen Laatuikkuna on paikallinen, ikkunamyyntiin keskittynyt pitkän linjan asiantuntijayritys. Meiltä saat ikkunat ja asennuksen edullisesti, 3-4 viikon toimitusajalla ja 6kk korottomalla ja kuluttomalla maksuajalla.

Käydään yhdessä läpi tarpeesi ja toiveesi! Ota yhteyttä, niin sovitaan ilmainen ja sitoumukseton kartoituskäynti:

040 - 753 1666

myynti@hameenlaatuikkuna.fi

Piklas ikkuna-asennukset Orivesi:

Koti on paikka, jossa elämme, rakastamme ja teemme muistoja. On tärkeää, että koti on paikka, jossa tunnemme olomme mukavaksi ja jossa se vastaa tarpeitamme. Yksi tehokas tapa parantaa kotia on harkita uusien ikkunoiden asentamista. Se voi tuoda lukuisia etuja, jotka parantavat asumismukavuutta ja tekevät kodistasi energiatehokkaamman.

Piklaksen ikkunoissa on edistyksellinen eristysteknologia, joka vähentää lämpöhävikkiä ja auttaa pitämään kodin lämpimänä talvella ja viileänä kesällä. Säästät lämmitys- ja jäähdytyskustannuksissa pitkällä aikavälillä.

Laadukkaat ikkunat takaavat hyvän ilmanvaihdon ja estävät haitallisten aineiden pääsyn sisätiloihin. Samalla ne vähentävät vedon tunnetta ja luovat terveellisen asumisympäristön.

Uudet ikkunat vähentävät ulkoa tulevaa melua, luoden rauhallisemman ympäristön. Voit nauttia hiljaisuudesta ja yksityisyydestä kodissasi.

Uudet ikkunat tuovat tuoreen ilmeen kotiisi. Voit valita tyylikkäitä vaihtoehtoja, jotka sopivat täydellisesti kotisi ilmeeseen.

Uudet ikkunat nostavat kotisi arvoa ja haluttavuutta.

Kun päätät asentaa uudet ikkunat, muista käyttää ammattilaisia varmistamaan laadukas asennus. Uudet ikkunat ovat investointi kodin energiatehokkuuteen, mukavuuteen ja ulkonäköön.

Kauttamme saat:

  • Ilmaisen tarvekartoituksen.
  • Piklaksen tuotteiden esittelyn ja asiantuntevan neuvonnan valinnassa.
  • Ikkunoiden mittaus ja tilaus mittojen mukaan.
  • Tuotteiden toimitus suoraan Piklaksen tehtaalta.
  • Ikkunaremontin suunnittelu ja aikataulutus.
  • Ikkunoiden asennus takuutyönä.
  • Purkumateriaalien kierrätys.
  • Kahden vuoden asennustakuu.
  • RAHOITUS IKKUNAREMONTILLE [klikkaa]

Kotimaiset Piklas puualumiini-ikkunat valmistetaan valitsemillasi kuultosävyillä ja maaliväreillä. Ikkunat sopivat niin matalaenergiataloon kuin remonttikohteeseenkin.

Sisään avautuva Piklas-ikkuna eristää hyvin ääntä, on helposti pestävissä ylemmissäkin kerroksissa ja toimii tarvittaessa hätäpoistumistienä. Valitse ikkunan ulkopinnan väritys ja ikkunamalli talosi arkkitehtuuriin sopivaksi. Sisäpuolen värivalinnoissa voit hyödyntää puupintojen kuultosävy- ja maalivärivalikoimaa.

Ikkunoiden asennus

Hämeen Laatuikkuna hoitaa ikkunoiden asentamisen omana projektinaan, tai kotisi julkisivuremontin yhteydessä avaimet-käteen periaatteella. Asentajamme hoitavat projektin kokemuksen tuomalla varmuudella ja lopputulos on taatusti huippuluokkaa.

Yhteystiedot

logo_contact piklas_logo_contact

Tomi Järvensivu
040 - 753 1666
myynti(ät)hameenlaatuikkuna.fi

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Hämeen Laatuikkuna | Keskitie 14 | 13800 HATTULA | Puh. 040-7531666