Logo

PiklasKumppanisi Sastamalassa

Hämeen Laatuikkuna on paikallinen, ikkunamyyntiin keskittynyt pitkän linjan asiantuntijayritys. Meiltä saat ikkunat ja asennuksen edullisesti, 3-4 viikon toimitusajalla ja 6kk korottomalla ja kuluttomalla maksuajalla.

Käydään yhdessä läpi tarpeesi ja toiveesi! Ota yhteyttä, niin sovitaan ilmainen ja sitoumukseton kartoituskäynti:

040 - 753 1666

myynti@hameenlaatuikkuna.fi

Piklas ikkuna-asennukset Sastamala:

Iloa, Valoa ja Energiataloudellisuutta – Uudet Ikkunat Kotiisi

Kotisi on enemmän kuin vain rakennus – se on paikka, jossa luot muistoja, nautit perheesi seurasta ja rentoudut. Yksi tapa tehdä kodistasi parempi on päivittää ikkunat.

Uudet ikkunat voivat muuttaa kodin ilmettä täysin. Voit valita juuri sinun tyyliisi sopivat ikkunat, olivatpa ne sitten modernit, perinteiset tai jotain siltä väliltä. Tyylikkäät ikkunat voivat antaa kotisi arvolle boostin ja tehdä siitä houkuttelevamman sekä sisältä että ulkoa.

Energiatehokkuus on toinen suuri etu uusien ikkunoiden asentamisessa. Vanhat ja vuotavat ikkunat voivat aiheuttaa merkittävää lämmön ja viileyden karkaamista, mikä näkyy korkeampina lämmitys- ja jäähdytyskustannuksina. Uudet, energiatehokkaat ikkunat auttavat pitämään kodin miellyttävän lämpöisenä talvella ja viileänä kesällä, samalla säästäen sinulle rahaa ja vähentäen hiilijalanjälkeäsi.

Ikkunoiden äänieristysominaisuudet tuovat mukavuutta arkeesi. Laadukkaat ikkunat vähentävät ulkoa tulevan melun häiriötä ja luovat rauhallisen ympäristön. Voit nauttia hiljaisuudesta ja yksityisyydestä omassa kodissasi.

Kun päätät asentaa uudet ikkunat, varmista, että valitset luotettavan ja kokeneen asennusyrityksen. Ammattilaisena takaamme, että ikkunat asennetaan oikein, mikä pidentää niiden käyttöikää ja maksimoi niiden tehokkuuden.

Ikkunoiden asentaminen on investointi kotisi mukavuuteen, ilmeeseen ja energiatehokkuuteen.

Kauttamme saat:

  • Ilmaisen tarvekartoituksen.
  • Piklaksen tuotteiden esittelyn ja asiantuntevan neuvonnan valinnassa.
  • Ikkunoiden mittaus ja tilaus mittojen mukaan.
  • Tuotteiden toimitus suoraan Piklaksen tehtaalta.
  • Ikkunaremontin suunnittelu ja aikataulutus.
  • Ikkunoiden asennus takuutyönä.
  • Purkumateriaalien kierrätys.
  • Kahden vuoden asennustakuu.
  • RAHOITUS IKKUNAREMONTILLE [klikkaa]

Kotimaiset Piklas puualumiini-ikkunat valmistetaan valitsemillasi kuultosävyillä ja maaliväreillä. Ikkunat sopivat niin matalaenergiataloon kuin remonttikohteeseenkin.

Sisään avautuva Piklas-ikkuna eristää hyvin ääntä, on helposti pestävissä ylemmissäkin kerroksissa ja toimii tarvittaessa hätäpoistumistienä. Valitse ikkunan ulkopinnan väritys ja ikkunamalli talosi arkkitehtuuriin sopivaksi. Sisäpuolen värivalinnoissa voit hyödyntää puupintojen kuultosävy- ja maalivärivalikoimaa.

Ikkunoiden asennus

Hämeen Laatuikkuna hoitaa ikkunoiden asentamisen omana projektinaan, tai kotisi julkisivuremontin yhteydessä avaimet-käteen periaatteella. Asentajamme hoitavat projektin kokemuksen tuomalla varmuudella ja lopputulos on taatusti huippuluokkaa.

Yhteystiedot

logo_contact piklas_logo_contact

Tomi Järvensivu
040 - 753 1666
myynti(ät)hameenlaatuikkuna.fi

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Hämeen Laatuikkuna | Keskitie 14 | 13800 HATTULA | Puh. 040-7531666