Logo

PiklasKumppanisi Valkeakoskella

Hämeen Laatuikkuna on paikallinen, ikkunamyyntiin keskittynyt pitkän linjan asiantuntijayritys. Meiltä saat ikkunat ja asennuksen edullisesti, 3-4 viikon toimitusajalla ja 6kk korottomalla ja kuluttomalla maksuajalla.

Käydään yhdessä läpi tarpeesi ja toiveesi! Ota yhteyttä, niin sovitaan ilmainen ja sitoumukseton kartoituskäynti:

040 - 753 1666

myynti@hameenlaatuikkuna.fi

Piklas ikkuna-asennukset Valkeakoski:

Kun tarkastelet kotisi mahdollisia parannuskohteita, älä unohda katsoa ikkunoita. Ikkunoiden asentaminen voi olla yksi tehokkaimmista tavoista päivittää kotiasi niin ulkoisesti kuin sisäisesti. Se tarjoaa monia etuja, jotka parantavat asumismukavuutta ja tekevät kodistasi energiatehokkaamman.

Uudet ikkunat voivat tuoda kotiisi merkittävää visuaalista päivitystä. Voit valita monista eri tyyleistä ja materiaaleista, jotka sopivat täydellisesti kotisi ulkoasuun.

Ikkunoiden asentaminen parantaa kodin energiatehokkuutta. Vanhat ja vuotavat ikkunat voivat aiheuttaa lämpöhävikkiä, joka näkyy korkeina lämmitys- ja jäähdytyskustannuksina. Uudet, energiatehokkaat ikkunat tarjoavat parempaa eristystä, mikä tarkoittaa pienempiä laskuja ja vähäisempää ympäristökuormitusta.

Uudet ikkunat myös eristävät paremmin ääntä. Ne vähentävät ulkoa tulevaa melua ja luovat rauhallisemman ympäristön.

Kun päätät asentaa uudet ikkunat, valitse ammattitaitoinen ja kokenut asennusyritys varmistaaksesi parhaan mahdollisen lopputuloksen. Oikein asennetut ikkunat toimivat tehokkaasti ja pitävät sään ulkopuolella.

Ikkunoiden asentaminen on investointi kotisi tulevaisuuteen. Parannat sen ulkonäköä, teet siitä energiatehokkaamman ja nautit lisääntyneestä mukavuudesta.

Kauttamme saat:

  • Ilmaisen tarvekartoituksen.
  • Piklaksen tuotteiden esittelyn ja asiantuntevan neuvonnan valinnassa.
  • Ikkunoiden mittaus ja tilaus mittojen mukaan.
  • Tuotteiden toimitus suoraan Piklaksen tehtaalta.
  • Ikkunaremontin suunnittelu ja aikataulutus.
  • Ikkunoiden asennus takuutyönä.
  • Purkumateriaalien kierrätys.
  • Kahden vuoden asennustakuu.
  • RAHOITUS IKKUNAREMONTILLE [klikkaa]

Kotimaiset Piklas puualumiini-ikkunat valmistetaan valitsemillasi kuultosävyillä ja maaliväreillä. Ikkunat sopivat niin matalaenergiataloon kuin remonttikohteeseenkin.

Sisään avautuva Piklas-ikkuna eristää hyvin ääntä, on helposti pestävissä ylemmissäkin kerroksissa ja toimii tarvittaessa hätäpoistumistienä. Valitse ikkunan ulkopinnan väritys ja ikkunamalli talosi arkkitehtuuriin sopivaksi. Sisäpuolen värivalinnoissa voit hyödyntää puupintojen kuultosävy- ja maalivärivalikoimaa.

Ikkunoiden asennus

Hämeen Laatuikkuna hoitaa ikkunoiden asentamisen omana projektinaan, tai kotisi julkisivuremontin yhteydessä avaimet-käteen periaatteella. Asentajamme hoitavat projektin kokemuksen tuomalla varmuudella ja lopputulos on taatusti huippuluokkaa.

Yhteystiedot

logo_contact piklas_logo_contact

Tomi Järvensivu
040 - 753 1666
myynti(ät)hameenlaatuikkuna.fi

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Hämeen Laatuikkuna | Keskitie 14 | 13800 HATTULA | Puh. 040-7531666