Logo

PiklasKumppanisi Ylöjärvellä

Hämeen Laatuikkuna on paikallinen, ikkunamyyntiin keskittynyt pitkän linjan asiantuntijayritys. Meiltä saat ikkunat ja asennuksen edullisesti, 3-4 viikon toimitusajalla ja 6kk korottomalla ja kuluttomalla maksuajalla.

Käydään yhdessä läpi tarpeesi ja toiveesi! Ota yhteyttä, niin sovitaan ilmainen ja sitoumukseton kartoituskäynti:

040 - 753 1666

myynti@hameenlaatuikkuna.fi

Piklas ikkuna-asennukset Ylöjärvi:

Paranna kotisi ilmettä ja energiatehokkuutta!

Kun ajattelet kotisi päivittämistä ja parantamista, ikkunat ovat yksi tärkeimmistä osa-alueista. Laadukkaiden ikkunoiden asentaminen voi olla yksi parhaista päätöksistä, jonka teet, ja se voi tuoda kotiisi monia etuja.

Ikkunoiden uusiminen voi ensinnäkin kohentaa kodin esteettistä arvoa. Uudet, tyylikkäät ikkunat voivat muuttaa kodin ulkonäköä ja tehdä siitä houkuttelevamman sekä sisältä että ulkoa. Voit valita ikkunoiden värin ja tyylin, joka sopii täydellisesti kotisi tyyliin ja henkeen.

Ikkunoiden päivittäminen parantaa kodin energiatehokkuutta. Vanhat ja vuotavat ikkunat voivat aiheuttaa lämpöhävikkiä ja lisätä lämmitys- ja jäähdytyskustannuksia. Uudet energiatehokkaat ikkunat tarjoavat paremman eristyksen ja auttavat säästämään energiaa, mikä puolestaan vähentää energialaskuja.

Laadukkaat ikkunat tarjoavat paremman äänieristyksen. Ne voivat vähentää ulkoa tulevaa melua ja luoda rauhallisemman ja miellyttävämmän asumisympäristön.

Ikkunoiden asentaminen ei kuitenkaan ole vain ulkonäön ja energiatehokkuuden parantamista. Se on myös investointi kotisi tulevaisuuteen. Ammattimaisesti asennetut ikkunat kestävät vuosia, ja tarjoamme hyvät takuut uusille ikkunoille.

Kun päätät asentaa uudet ikkunat kotiisi, valitse luotettava ja kotimainen asennusyritys. Ammattilaisina tiedämme, miten asentaa ikkunat oikein, jotta ne toimivat parhaalla mahdollisella tavalla.

Paranna kotisi ilmettä, energiatehokkuutta ja asumismukavuutta ikkunoiden asentamisen avulla!

Kauttamme saat:

  • Ilmaisen tarvekartoituksen.
  • Piklaksen tuotteiden esittelyn ja asiantuntevan neuvonnan valinnassa.
  • Ikkunoiden mittaus ja tilaus mittojen mukaan.
  • Tuotteiden toimitus suoraan Piklaksen tehtaalta.
  • Ikkunaremontin suunnittelu ja aikataulutus.
  • Ikkunoiden asennus takuutyönä.
  • Purkumateriaalien kierrätys.
  • Kahden vuoden asennustakuu.
  • RAHOITUS IKKUNAREMONTILLE [klikkaa]

Kotimaiset Piklas puualumiini-ikkunat valmistetaan valitsemillasi kuultosävyillä ja maaliväreillä. Ikkunat sopivat niin matalaenergiataloon kuin remonttikohteeseenkin.

Sisään avautuva Piklas-ikkuna eristää hyvin ääntä, on helposti pestävissä ylemmissäkin kerroksissa ja toimii tarvittaessa hätäpoistumistienä. Valitse ikkunan ulkopinnan väritys ja ikkunamalli talosi arkkitehtuuriin sopivaksi. Sisäpuolen värivalinnoissa voit hyödyntää puupintojen kuultosävy- ja maalivärivalikoimaa.

Ikkunoiden asennus

Hämeen Laatuikkuna hoitaa ikkunoiden asentamisen omana projektinaan, tai kotisi julkisivuremontin yhteydessä avaimet-käteen periaatteella. Asentajamme hoitavat projektin kokemuksen tuomalla varmuudella ja lopputulos on taatusti huippuluokkaa.

Yhteystiedot

logo_contact piklas_logo_contact

Tomi Järvensivu
040 - 753 1666
myynti(ät)hameenlaatuikkuna.fi

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Hämeen Laatuikkuna | Keskitie 14 | 13800 HATTULA | Puh. 040-7531666